Recepten met Ketjap manis
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap manis toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap manis
-
Recept
Preischotel met ananas en rookworst425m
-
Recept
Chinese tomatensoep42u
-
Recept
Gado Gado met zelfgemaakte pindasaus435m
-
Recept
Pompoensoep met bataat, bamboescheuten en kai choy435m
-
Recept
Pilaf met kip en abrikoos420m
-
Recept
Herfstkip415u
-
Recept
Aziatische wokschotel met kip415m
-
Recept
Indische schouderkarbonade430m
-
Recept
Sambal goreng boontjes415m
-
Recept
Hete kip445m
-
Recept
kapucijners410m
-
Recept
Garnalen soepje410m
-
Recept
Tagliatelle met kip en pesto420m
-
Recept
Gehaktballen van vroeger41u
-
Recept
Sop brunebon 2445m
-
Recept
Mie goreng (streetfood uit Indonesie)met gamba,s415m
-
Recept
Frikadel pan435m
-
Recept
Vissalade buffet met kippaté430m
-
Recept
Macaroni uit Nederlands-Indië440m
-
Recept
Nasi Goreng Hongkong435m
-
Recept
Kruidige uiensoep445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap manis. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap manis gebruikt wordt en waar Ketjap manis het hoofdingrediënt is.