Recepten met Ketjap
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap
-
Recept
Indische kip430m
-
Recept
Varkensvlees in pittig zoete ketjapsaus450m
-
Recept
Sajoer Bajem445m
-
Recept
Nasi Goreng445m
-
Recept
Perzik-pinda-kip430m
-
Recept
Marinade voor varkensvlees415m
-
Recept
Hollandse babi pangang430m
-
Recept
Satésaus4,320m
-
Recept
Broodjes Bak Pao42u30m
-
Recept
Sate mmmm430m
-
Recept
Indisch Stoofpotje42u15m
-
Recept
Semor van oma ambon445m
-
Recept
Gegrilde ribeye met rode uien41u5m
-
Recept
Black Tiger415m
-
Recept
Pindasaus415m
-
Recept
Sambal Goreng Tempeh430m
-
Recept
Sambal Manis45m
-
Recept
Ketjapsaus410m
-
Recept
Confit van kip met mandarijnensaus41u5m
-
Recept
Ajam Semoor450m
-
Recept
Babi Pangang4,845m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap gebruikt wordt en waar Ketjap het hoofdingrediënt is.