Recepten met Ketjap
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap
-
Recept
Indische aardappel kroket445m
-
Recept
Indische kroket435m
-
Recept
Gehaktballetjes420m
-
Recept
Babi Tjau Pudak440m
-
Recept
Sawi Ketjap420m
-
Recept
Nasi goreng met frisse groenten en kalkoenfilet430m
-
Recept
Pittig broodje kip430m
-
Recept
Ajam smoor djawa41u
-
Recept
Savooiekool salade430m
-
Recept
Mihoensalade met worteltjes445m
-
Recept
Sambal Goreng Ajam Peteh440m
-
Recept
Eend met Citroen41u
-
Recept
Toemis Kangkung415m
-
Recept
Wontons450m
-
Recept
Roedjak Manis42u
-
Recept
Kalkoensaté430m
-
Recept
Lalab Bleekselderie45m
-
Recept
Gebakken Taugeh 2410m
-
Recept
Pittige karbonaadjes425m
-
Recept
Sambal Taotjo515m
-
Recept
Sweet hot spareribs54u45m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap gebruikt wordt en waar Ketjap het hoofdingrediënt is.