Recepten met Ketjap
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap
-
Recept
Kruidige sucadelappen43u
-
Recept
Roerbakschotel met hamlappen in sojamarinade41u55m
-
Recept
Spare Ribs42u
-
Recept
Saté41u
-
Recept
Kerrierijst41u
-
Recept
Pilav41u
-
Recept
Fricandeau Cassanova41u
-
Recept
Kip pastei42u
-
Recept
Duivelspot420m
-
Recept
Surinaamse Bami42u
-
Recept
Poolse zuurkool445m
-
Recept
Bami op z'n Javaans ( Surinaams)430m
-
Recept
Sate babi48u30m
-
Recept
Mexicaanse kip-hawai op stok440m
-
Recept
Roedjak Tomaat410m
-
Recept
Ketjap honing saus510m
-
Recept
Roedjak Ketimoen435m
-
Recept
Roedjak Knolselderij445m
-
Recept
Masak Katjang430m
-
Recept
Lapis Daging41u30m
-
Recept
Indische tomaten soep41u30m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap gebruikt wordt en waar Ketjap het hoofdingrediënt is.