Recepten met Ketjap
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap
-
Recept
Chinese tomatensoep met gehaktballetjes430m
-
Recept
Uiensaus445m
-
Recept
Kipragout41u30m
-
Recept
Eiermie met courgette435m
-
Recept
Paddenstoelensoep met prei, worteltjes en ketjap42u35m
-
Recept
Babi Koetjai430m
-
Recept
Saté Marinade4,61u
-
Recept
Boem boe bali-kip43u
-
Recept
Sajoeran440m
-
Recept
Babi ketjap toemis42u
-
Recept
Babi ketjap (de originele)41u30m
-
Recept
Babi Pangang41u
-
Recept
Roergebakken spruitjes met rijst430m
-
Recept
Makreelmousse415m
-
Recept
Zoete spareribs4,81u
-
Recept
Varkenskrabbetjes41u40m
-
Recept
Satesaus410m
-
Recept
Marinade kip saté4,615m
-
Recept
Babi Tjin41u30m
-
Recept
Sate Babi415m
-
Recept
Kip sate42u30m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap gebruikt wordt en waar Ketjap het hoofdingrediënt is.