Recepten met Ketjap
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap
-
Recept
Nuoc xa ot (Vietnamese dipsaus)410m
-
Recept
Sate saus415m
-
Recept
Kipfilet in het groen430m
-
Recept
Kipkluifjes41u40m
-
Recept
Tonijnsteaks op de grill410m
-
Recept
Saté ajam44u30m
-
Recept
Tomaten-sjalottensaus440m
-
Recept
Gemarineerde Kipkarbonades41u
-
Recept
Frikandel Pan 4420m
-
Recept
Mie Krob 2440m
-
Recept
Babi ketjap met nasi koening450m
-
Recept
Pindasaus410m
-
Recept
Reefilet met avocado455m
-
Recept
Pijpmacaroni met kalkoen435m
-
Recept
Toemis Katjang425m
-
Recept
Vishapjes van verschillende soorten vis430m
-
Recept
Sate van lamsvlees46u45m
-
Recept
Varkensreepjes met paksoi435m
-
Recept
Groenteschotel met kastanjechampignons, bosui en broccoli440m
-
Recept
Runderreepjes in ijsbergsla435m
-
Recept
Ingepakte kabeljauwfilet445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap gebruikt wordt en waar Ketjap het hoofdingrediënt is.