Recepten met Ketjap
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap
-
Recept
Smoor babi435m
-
Recept
Babi ketjap440m
-
Recept
Dengdeng pedis41u15m
-
Recept
Hete Kip41u
-
Recept
Babi ketjap met oosterse groente445m
-
Recept
Javaanse Kip (geroosterd)41u
-
Recept
Ayam Smoor41u30m
-
Recept
Ayam Smoor Djawa41u30m
-
Recept
Daging Boemboe Bali (kruidig gestoofd rundvlees)41u30m
-
Recept
Balinese gemarineerde kip (Ajam Bali)41u30m
-
Recept
Gegrilde tofusate41u10m
-
Recept
Saté van makreel42u10m
-
Recept
Biefstuk met lente-ui415m
-
Recept
Ketjap rollade445m
-
Recept
Gebakken banaan430m
-
Recept
Zoet Indische spareribs42u
-
Recept
Zoet en gekruid rundvlees41u30m
-
Recept
Hete kip met rijst42u30m
-
Recept
Tahoe met taugé440m
-
Recept
Kiphapjes410m
-
Recept
Rijst, gehaktballetjes en rauwe andijvie430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap gebruikt wordt en waar Ketjap het hoofdingrediënt is.