Recepten met Ketjap
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap
-
Recept
Indische schouderkarbonade430m
-
Recept
Sambal goreng boontjes415m
-
Recept
Hete kip445m
-
Recept
kapucijners410m
-
Recept
Jachtschotel met zuurkool en appel445m
-
Recept
Indische jachtschotel41u
-
Recept
Garnalen soepje410m
-
Recept
Tagliatelle met kip en pesto420m
-
Recept
Rijst met pittige tomatensaus410m
-
Recept
Ouderwetse sudderlap43u
-
Recept
Chinese tomatensoep41u
-
Recept
Satébroodjes420m
-
Recept
Mexicaanse pan415u
-
Recept
Surinaamse sambal425m
-
Recept
Nasi goreng420m
-
Recept
Gehaktballen van vroeger41u
-
Recept
Sop brunebon 2445m
-
Recept
Indische Vruchtensalade41u
-
Recept
Pikante kiptortilla415m
-
Recept
Mie goreng (streetfood uit Indonesie)met gamba,s415m
-
Recept
Frikadel pan435m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap gebruikt wordt en waar Ketjap het hoofdingrediënt is.