Recepten met Raapstelen
BrassicaRaapstelen worden gegeten als groente. Het betreft het jonge blad en bladsteel van de Chinese kool. De groente wordt geoogst en gegeten in de lente. Het is daarom een echte voorjaarsgroente. De blaadjes hebben een lichtgroene kleur. Ze zijn langwerpig en ingesneden. De smaak is licht pittig. In Brabant noemen ze deze groente “keeltjes”. R...
Nog veel meer weten over Raapstelen klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met raapstelen toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Raapstelen
-
Recept
Raapstelen stoofschotel440m
-
Recept
Raapstelen420m
-
Recept
Raapstelen met Knoflook410m
-
Recept
Aardappel gevuld met bacon, raapstelen en creme fraiche41u
-
Recept
Raapstelen stamppot425m
-
Recept
Frisse voorjaarsstampot met raapstelen420m
-
Recept
Pompoen/raapstelen stamppot430m
-
Recept
Raapstelenstamp met friese nagelkaas440m
-
Recept
Raapstelenstamppot450m
-
Recept
Vegetarische stamppot435m
-
Recept
Raapsteeltjes-stamppot met gedroogde tomaatjes440m
-
Recept
Raapstelenstamppot met katenspek en bosui440m
-
Recept
Raapsteeltjes met roereieren en spaghetti435m
-
Recept
Raapsteeltjes-stamppot met paddestoelen en walnoten440m
-
Recept
Petjel Raapsteel420m
-
Recept
Raapstelenpuree440m
-
Recept
Stamppot raapsteeltjes met boursin en cashewnoten425m
-
Recept
Raapstelenstampot met spekjes, cashewnoten en bosuitjes440m
-
Recept
Raapsteeltjessoep430m
-
Recept
Sajoer Raapsteel420m
-
Recept
Lentestamppot440m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Raapstelen. Dit zijn zowel recepten waarbij Raapstelen gebruikt wordt en waar Raapstelen het hoofdingrediënt is.