Recepten met Salam
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam
-
Recept
Ketan koening seroendeng (gele kleefrijst bestrooid met kruidige kokos)445m
-
Recept
Tahoe ketjap (gesmoorde tahoe in ketjapsaus)450m
-
Recept
Tahoe kuning (groente bouillon met tahoeblokjes)445m
-
Recept
Tahoe pedis (gebakken tahoe in ketjapsaus)445m
-
Recept
Tahoe bacam (zoete tahoe)440m
-
Recept
Tahoe kari (gestoofde groente met tahoe)450m
-
Recept
Ajam Botok (kruidige gestoomde kip pakketjes)450m
-
Recept
Semar Mendem (kalkoenrolletjes in een flensje)41u45m
-
Recept
Atjar41u15m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam gebruikt wordt en waar Salam het hoofdingrediënt is.