Recepten met Trassiwater
Trassie, ook veel geschreven als trassi, wordt gebruikt als smaakmaker in de Oosterse (in het bijzonder Maleisische, Indonesische, Thaise, maar ook Surinaamse) keuken. Het maken van trassie heeft een eeuwenoude geschiedenis. In de kust van Zuidoost-Azië en Zuid-China wordt al generaties lang trassie naar eigen familierecept gemaakt. ...Nog veel meer weten over Trassie klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met trassiwater toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Trassiwater
-
Recept
Toemis Kool440m
-
Recept
Sajoer Bajem Djagoeng440m
-
Recept
Sambal Peteh420m
-
Recept
Sambal Badjak430m
-
Recept
Ajam kelia (stevig gekruide kip)41u25m
-
Recept
Daging madura (gestoofde runderlappen in knoflook)43u
-
Recept
Sambal badjak (kruidensambal)420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Trassiwater. Dit zijn zowel recepten waarbij Trassiwater gebruikt wordt en waar Trassiwater het hoofdingrediënt is.