Allergie informatie: Satè babi
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram in blokjes gesneden varkensvlees
- 1 ui
- 3 teentjes geperste knoflook
- 1 theelepel sambal
- 1 theelepel trassi
- stukje santen
- 1 theelepel koenjit
- 1 deciliter water
- 2 eetlepels olie
- 2 eetlepels citroensap
- 1 theelepel bruine basterdsuiker
- zout
Meer Recepten
- Saté Komoh (runderspiesjes in kokossaus)
Met rundvlees, santen en sjalotjes uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Babi pee (zuur varkensvlees)
Met hamlappen, limoen en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Fruit sate
Met malibu, peach tree en fruit uit Nederland
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Hapjes - kamta2000 - Saté lilit (Balinese vissaté)
Met visfilet, garnalen en rawits uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)
Met hamlappen, santen en kunyit uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Satè babi
- Allergieen informatie