Allergie informatie: 3 grote broden
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 lepel moutmeel
- 2 grote scheppen tarwezemelen
- grote schep zadenmengsel
- grote schep tarwevlokken
- 1 schepje lijnzaad
- 1 schepje pompoenpitten
- dit aanvullen met bloem tot 1000 gram
- 500 gram volkorenmeel
- 50 milliliter gedroogde gist
- 900 milliliter lauw water
- 10 milliliter joodzout
- 75 milliliter kristalsuiker
- klontje boter of scheutje olie
Meer Recepten
- Gezonde friet
Met aardappelen, paprikapoeder en zout uit Belgie
4 porties - 1 uur
Bijgerechten - maikeb - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Zelfgemaakte groentebouillon
Met preien, knolselderij en knoflook uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Soepen - bettyvandijk - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- 3 grote broden
- Allergieen informatie