Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde broodjes met ei recept
Gevulde broodjes met ei recept

Gevulde broodjes met ei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng alle ingrediënten van het deeg in een kom.
Kneed alles gedurende 5 minuten.

Bedek je de kom met een plastic zakje , en leg je de kom even aan de kant.
Na 4 5 minuten zal het deeg klaar zijn met rijzen.

Bereiding van de ei vulling:
• Breek de eieren in een kom, voeg hier het zout aan toe en klop alles tot één geheel


Bereiding van de pide:
• Na 4 5 minuten zal het deeg gerezen zijn, verdeel het deeg in ongeveer 16 kleine bolletjes (ter grootte van een vuist), strooi wat meel op tafel (of aanrecht) om ervoor te zorgen dat de deegbolletjes niet plakken.
• Rol de bolletjes deeg uit ter grootte van een vlakke hand:
• Plaats wat van de geklopte eieren in het midden van het deeg:
Vouw twee kanten van het deeg naar elkaar toe, stop er halverwege mee zodat er een soort opening ontstaat:
Druk de uiteindes op elkaar zodat het geheel niet uit elkaar valt


Leg alle broodjes op een bakplaat, doe deze in een voorverwarmde oven van 220 graden totdat ze goudbruin kleuren (duurt ongeveer 1 5 minuten).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde broodjes met ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven