Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Suikerbrood recept
Suikerbrood recept

Suikerbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak het deeg met de machine en draai het 20 minuten op een lage stand. Na de eerste rijzing ( 20 minuten) het deeg verdelen in 1/4 en 3/4. Duw de grote deegbol uit tot een grote lap. Strooi de suikerchips over de lap, (verkrijgbaar bij de echte bakker) en rol het deeg echt strak op! Bestrooi het werkblad met wat bloem. Neem het overgebeleven deeg en rol er een lap van 25 x 12 cm. Leg de deegrol met suiker op de lap en rol deze om zodat de suiker het blik niet raakt. Vorm het brood en doe ze in de vormen, met de suiker naar boven. Laat het nu nog eens 60 minuten rijzen op een warme plaats. Bakken op ± 200 ° C in 42.5 minuten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit suikerbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven