Allergie informatie: Vietnamese gehaktballetjes met Spaanse-pepersaus
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor ca. 12 gehaktballetjes:
- 500 gram varkensgehakt
- 6 teentjes knoflook, fijn gehakt
- 2 stengels citroengras, schoongemaakt en fijngesneden
- een bosje koriander, fijngehakt
- 2 rode Spaanse pepers, van zaad ontdaan en fijngehakt
- 1 eetlepel bruine basterdsuiker
- 1 eetlepel vissaus
- 1 losgeklopt ei
- zout en versgemalen zwarte peper
- zonnebloem- of arachideolie om in te frituren
- Voor de Spaanse-pepersaus:
- 125 milliliter witte rijstazijn
- 1 rode Spaanse peper, in ringetjes
- 1 eetlepel vissaus
- 1 bosuitje, in ringetjes
- een kwart eetlepel bruine basterdsuiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hapjes
- Vietnamese gehaktballetjes met spaanse-pepersaus
- Allergieen informatie