Allergie informatie: Zwitserse Kaasfondue
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram kaas bijvoorbeeld 300 gram emmentaler en 500 gram gruyere.
- 3,5 deciliter witte wijn of appelwijn (als het te dik wordt meer wijn erbij.
- 2 theelepels maizena
- knoflookteentje
- peper
- nootmuskaat
- (of gemengde raclett kruiden)
- 2 eetlepels kirsch
- 1 theelepel citroensap
Meer Recepten
- Zwitserse kaaspunten
Met tortillas, gruyere en emmentaler uit Zwitserland
4 porties - 15 minuten
Snacks - nicole769 - De Kaasfondue
Met kaas, wijn en kirsch uit Zwitserland
2 porties - 20 minuten
Fondue - stokpopje1 - Kaasfondue
Met kaas, emmenthaler en gruyere uit Zwitserland
4 porties - 15 minuten
Fondue - heutsie - Zwitserse kaasfondue
Met ztiserse kazen, droge witte wijn en knoflook uit Zwitserland
4 porties - 20 minuten
Fondue - schierbeek - Kaasfondue uit de oven
Met kaasfondue, mini maiskolven en paprika uit Nederland
2 porties - 30 minuten
Oud en nieuw - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Fondue
- Zwitserse kaasfondue
- Allergieen informatie