Gevulde zucchini met kalfsgehakt

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de kleine zucchini's in de lengte doormidden totdat je 2 helften krijgt.
  2. In totaal heb je 18 helften op je werkblad liggen.
  3. Hol ze gedeeltelijk uit, alleen de zaadlijsten verwijderen.
  4. Bij kleine zucchini's zit veel vruchtvlees en weinig zaadlijsten, dus daar ben je zo mee klaar!!
  5. Deze zucchini's zijn bij de betere groenteboer of in de particuliere groentetuin te verkrijgen.
  6. Ieder krijgt 2 gevulde zucchini-helften op zijn bord.
  7. Maak het aan met de Italiaanse en wat en naar smaak.
  8. Voeg het losgeklopte eitje toe en het beetje om te binden.
  9. Niet teveel, dit doet af aan de smaak van het .
  10. Vul de kleine zucchini hiermee en bestrooi dit rijkelijk met de geraspte .
  11. Doe 3 eetlepels en een scheutje vloeibare boter in een hapjespan en bak op een middelmatig vuur de zucchini's aan zodat ze bruin worden aan de onderkant.
  12. Draai het vuur laag en leg de deksel erop.
  13. Laat dit 8 minuten stoven in de pan en draai dan kort de zucchini's om en bak de bovenkant in 2 minuten heel kort gaar.
  14. Niet langer anders bakt de te hard!!
  15. Heerlijk als bijgerecht bij Italiaans vlees of bij de barbeque.
  16. Allerhande buitenlandse kazen smaken er goed bij!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • paneermeel, parmezaanse kaas, kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel en kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
16102 kcal
805%64408 kcal
Vetten
1071 g.
1530%4284 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
79 g.
30%316 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde zucchini met kalfsgehakt