Allergie informatie: Japanse sperciebonen
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram sperciebonen, in 5 centimeter stukjes
- 375 milliliter kippenbouillon
- 2 eetlepels Japanse sojasaus
- 2 eetlepels sake
- 2 theelepels gerookte bonitovlokken
Meer Recepten
- Sperciebonen met rijst
Met sperciebonen, rijst en gehakt uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hartige taarten - robancona - Dashi (Japanse zeewierbouillon)
Met japans zeewier, rode paprika en verse zalmsnippers uit Japan
4 porties - 20 minuten
Soepen - sacha - Wokgroenten met runderreepjes
Met zilvervliesrijst, runderreepjes en japanse wokgroente uit Japan
4 porties - 1 uur
Roerbakgerechten - Hanni1990 - Gegrilde biefstuk met pittige tomatensalsa en sperziebonen
Met biefstuk, rijst en sperciebonen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - vonne - Japanse rijst met doperwten
Met rijst, zeewier en doperwtjes uit Japan
4 porties - 25 minuten
Bijgerechten - hoefblad
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Japanse sperciebonen
- Allergieen informatie