Bouillabaisse - Vissoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Neem een grote pan.
  2. Plet de knoflook en leg even opzij.
  3. Hak de in kleine stukjes.
  4. Snijd de in kleine ringen.
  5. Doe beide in de pan met wat en smoor de groente tot ze mooi zacht zijn.
  6. Zorg ervoor dat het niet verkleurt.
  7. Maak de vissen schoon en verwijder de schubben en de koppen.
  8. Maak de schoon en doe ze door een zeef zodat er een mooie gladde substantie ontstaat.
  9. Doe de koppen in een aparte pan met een liter water en kook hiervan een bouillon.
  10. Doe de schoongemaakte vis bij de groenten in de pan.
  11. Voeg de tomatenpuree, de kruiden (uitgezonderd de , de en de anijs) en 3 geperste knoflookteentjes er bij.
  12. Maak het af met wat en .
  13. Kook de soep op een hoog vuur.
  14. Doe als de soep kookt de 's of de langoustine er bij.
  15. Blijf koken op een hoog vuur.
  16. Dit is belangrijk, want dan kunnen de olie, het water en de zich vermengen tot een gladde gebonden soep.
  17. Tot slot voegt u de , en het glaasje Ricard bij. 1 minuut koken en de vis uit de pan halen met een spaan.
  18. Goed laten uitlekken en op een schaal serveren.
  19. Even ervoor heeft u de geroosterd en ingewreven met een teentje knoflook.
  20. Leg op elk bord een geroosterde boterham en giet de soep er over.
  21. Ieder kan nu zijn vis toevoegen naar wens.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • gamba is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Bouillabaisse - Vissoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Heerlijk en gemakkelijk om te maken.
Begeyne 2 oktober 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
368 kcal
18%1472 kcal
Vetten
14 g.
20%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
62 g.
24%248 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bouillabaisse - Vissoep