Allergie informatie: Romige pompoensoep met knoflook, komijn en aardappelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo pompoen
- 1 eetlepel olijfolie
- 250 gram uien
- 2 teentjes knoflook
- 2 theelepels komijn
- 1 eetlepel koriander
- 300 gram aardappelen
- 1 liter groentenbouillon van 2 tabletten
- 2 theelepels maizena
- 2 eetlepels creme fraiche
- 150 gram geraspte Parmezaanse kaas
- zout
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor