Allergie informatie: Soepje van fazant met witloof en garnaaltjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 witloofstronkjes
- 1 jonagold (appel)
- 1 ajuin
- 1 aardappel
- wit van 1 prei
- 2 liter water
- groentenbouillon
- boter
- 2 deciliter room
- 2 fazantenborstjes
- 100 gram garnalen
- bieslook
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Soepje van fazant met witloof en garnaaltjes
- Allergieen informatie