Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ovenschotel met bloemkool en gerookte zalm recept
Ovenschotel met bloemkool en gerookte zalm recept

Ovenschotel met bloemkool en gerookte zalm


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de aardappelen in een bodem water met zout gaar.
Giet ze af en zet de pan nog een halve minuut terug op laag vuur om de aardappelen droog te stomen.
Stamp de aardappelen samen met de melk, de roomboter, de crème fraiche en de aardappelen fijn. Breng de puree op smaak met zout en peper
Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de bloemkoolroosjes 3 minuten in ruim water met een beetje zout. Giet ze af en spoel ze onder koud stromend water af.
Verdeel de bloemkool, de citroenrasp, de peterselie en de zalm over de bodem van een ingevette schaal. Schep de aardappelpuree erover en bestrooi met het paneermeel. Zet de ovenschaal 40 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ovenschotel met bloemkool en gerookte zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Ovenschotel met bloemkool en gerookte zalm heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies

  • De eieren kloppen en met de puree mengen!
    Natascha gaf dit recept op 5 januari 2017 4 uit 5 sterren
  • En wat doen we met die 2 eieren?
    Klara Hogendorf gaf dit recept op 2 januari 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven