Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lasagna met stukken vis recept
Lasagna met stukken vis recept

Lasagna met stukken vis


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de over voor op 200C. Kook de lasagnebladen volgens de verpakking en bewaar ze uitgespreid op een theedoek. Bak de vis tot hij bijna gaar is, daarna kun je hem mooi uit elkaar halen, liefst lekkere grote stukken. Bak de redelijk grof gesneden groenten in een andere pan licht aan met een beetje olijfolie, eerst de knoflook. Doe de room erbij evenals het blokje visbouillon en de tijm. Nu kunnen de gezeefde tomaten erbij, niet teveel tegelijk en kijk naar de kleur van het mengsel, het moet licht oranje zijn. Voeg evt. tomatenpuree toe. Hoe meer tomatenpuree hoe wranger de saus kan worden, dit is op te lossen met een beetje suiker. Klein beetje peper toevoegen Wanneer u kleine garnaaltjes heeft kunt u deze al in de saus doen, grote garnalen kunnen bij de opmaak van de schaal toegevoegd worden. De schaal, invetten kan, hoeft niet. Eerst een laagje saus en daarop een deel van de vis verspreiden. Hierna een laagje bladen en de procedure herhalen tot alles op is. Zorg ervoor dat ook de bovenste laag saus is, dek het geheel af met geraspte kaas. 30 min. in de oven op 200 C.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lasagna met stukken vis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven