Allergie informatie: Pasta ovenschotel met kerstomaatjes, pesto en mascarpone
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram kerstomaatjes, gehalveerd
- bertolli extra vergine olijfolie
- 400 gram pipe rigate (grote elleboogjes pasta)
- 250 gram mascarpone
- 4 eetlepel bertolli pesto rosso
- 1 stronk broccoli
- 150 gram sperziebonen
- 15 gram verse basilicum, in reepjes gesneden
- 100 gram geraspte parmezaanse kaas
- peper en zout uit de molen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro