Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pizza Pazza (dichte pizza) met ijsbergsla recept
Pizza Pazza (dichte pizza) met ijsbergsla recept

Pizza Pazza (dichte pizza) met ijsbergsla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gehakt kruiden met een beetje peper en zout en dan bakken en rullen in de pan. Uitje snipperen, toevoegen aan de gehakt en even meebakken. De sambal en knoflookpasta toevoegen. Komkommer schoonmaken en in plakjes snijden De ijsbergsla en komkommer in een kom doen. De knoflooksaus in een bakje doen en verdunnen met 6 eetlepels water. Dit alles mengen in de kom. Pizzadeeg uit de verpaking halen, deeg uitrollen en in tweeŽn snijden. Op een ingevette bakplaat doen en doe dan op de helft van de pizza een laagje met de pizzasaus. Daar overheen een flinke laag geraspte kaas. Daarna de gehakt er op en een beetje pizza kruiden. LET OP! dit alles dus op een helft van de pizza. De ene helft over de andere vouwen en de randen goed aanduwen (beetje oprollen). En dan de oven in volgens aangegeven tijd en warmte (aangegeven op verpakking). Als de pizza klaar is, snijd de bovenkant van de pizza open en doe er met een lepel wat van de sla, komkommer en knoflookmix in. En doe een beetje naast de pizza op het bord. (voor het andere deel afgesneden pizzadeeg geldt natuurlijk hetzelfde) Eet smakelijk (Cheffie)

Serveersuggesties

Variatie tip: Doe er wat gesneden champignons of tomaat in (in de pizza).

Allergenen Informatie

Voor dit pizza pazza (dichte pizza) met ijsbergsla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pizza Pazza (dichte pizza) met ijsbergsla heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Hoe snijd je hem dan open? Ik heb niet echt een idee van wat je bedoelt, maar het lijkt me erg lekker! Een beetje Turkse pizza-achtig maar dan weer anders.
    Suzanna gaf dit recept op 6 juni 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven