Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti bolognese recept
Spaghetti bolognese recept

Spaghetti bolognese


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd alle groenten zo fijn mogelijk. Verhit de boter en olie in een braadpan. Bak de spekjes en ui hierin, voeg de groenten en kruiden (naar smaak) toe. Laat alles al roerend zachtjes kleuren. Bak het gehakt mee. Als die goed is dan de wijn erdoor, even laten sudderen tot de wijn zo goed als verdampt is. Roer de gezeefde tomaten erdoor en doe het laurier erbij, nog wat warm water(niet al te veel). Laat dit alles 2 3 uur sudderen. Als het klaar is het laurier eruit, de saus en de spaghetti apart serveren. . TIP:als de saus te droog wordt een beetje (warm) water erbij. (je kunt de saus goed invriezen).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spaghetti bolognese recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven