Allergie informatie: Rijst met perziken en pindasaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kipfilet, in stukjes gesneden
- 3 eetlepel olie
- 1 grote ui, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, gesnipperd
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 1 blik perziken op siroop
- 2 kippenbouillontabletten
- 1 theelepel sambal oelek
- 4 eetlepels ketjap
- 3 eetlepels pindakaas
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Rijst met perziken en pindasaus
- Allergieen informatie