Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Risotto met kipreepjes en walnoten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de bouillon aan de kook en draai het vuur laag.
Verhit 3 eetlepels olie in een pan, fruit de ui en de knoflook in de olie, zonder te kleuren.
Doe de rijst erbij en bak dit 3 minuten mee totdat de korrels beginnen te glanzen.
Voeg de wijn toe en roer tot deze is opgenomen. Schenk er vervolgens steeds een scheut bouillon bij en roer tot deze is opgenomen. Wanneer de rijst alle bouillon heeft geabsorbeerd is de risotto klaar (na. ca. 20 minuten).
Bak de kipreepjes met 1 eetlepel olijfolie en voeg dan de erwten, courgette, bleekselderij en wortel toe. Laat dit met het deksel op de pan in ca. 2- 4 minuten gaar worden. Schep het mengsel door de risotto.
Neem de pan van het vuur en voeg de boter en de helft van de kaas toe.
Laat dit 3 minuten, met het deksel op de pan, staan.
Schep de walnoten en de bieslook door de risotto en bestrooi de risotto met de overige kaas. Besprenkel het geheel tot slot met de walnootolie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit risotto met kipreepjes en walnoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven