Allergie informatie: Afrikaanse champignonfilet
Terug naar het receptIngrediënten
- 700 gram varkenslappen
- 2 eetlepels boter
- aardappelpuree voor 6 personen
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 400 gram sperziebonen
- 500 gram wortels
- voor de saus:
- 1 eetlepel boter
- 1 ui, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, gehakt
- 750 gram champignons
- 1 theelepel suiker
- 500 milliliter rode wijn
- 2 takjes rozemarijn
- 2 taktjes tijm
- 0,5 groentebouillonblokje
- 4 eetlepels kookroom
- zout
- peper
Meer Recepten
Zuid-Afrikaanse Bobotie a la Willemieke
Met rundergehakt, lichtzure appel en chicken tonight kerrie uit Zuid-afrika
2 porties - 20 minuten
Stoofschotels - willemieke1985Afrikaanse kip
Met kipfilet, zonnebloemolie en tutti frutti uit Kenia
4 porties - 20 minuten
Hoofdgerechten - AskieAfrikaanse kip
Met kip, tutti frutti en blanke amandelen uit Zuid-afrika
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - bettyvandijkDe Kaasfondue
Met kaas, wijn en kirsch uit Zwitserland
2 porties - 20 minuten
Fondue - stokpopje1Noord Afrikaanse stoofvlees
Met runderstoofvlees, koriander en oregano uit Marokko
4 porties - 1 uur en 40 minuten
Stoofschotels - pikenik69
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Afrikaanse champignonfilet
- Allergieen informatie