Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hongaarse Goulash recept
Hongaarse Goulash recept

Hongaarse Goulash


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd het vlees in stukken en kruid met peper en zout. Bak het vlees bruin in een pan en blus daarna met het water. Doe het vlees in een ruime kom en bestrooi het met de bloem en doorroer het geheel. Voeg het water dat nu een saus is, eraan toe en ook de bouillon en tomatenpuree en een half flesje bruin bier. Snijd alle groenten grof en voeg ze aan het geheel toe en ook de tijm en laurier. Laat tot 1 tot 1/2 uur zachtjes garen op een licht vuurtje en voeg eventueel nog wat overschot van het bier erbij (voor een straffere smaak) TIP: serveer met rijst.

Allergenen Informatie

Voor dit hongaarse goulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven