Allergie informatie: Stoofvlees met rode wijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo runderstoofvlees (mager)
- 4 ajuinen (gemiddelde grootte)
- 6 laurierblaadjes
- thijm (0,25 van een theelepel)
- oregano (halve theelepel)
- provenciaalse kruiden
- 1 runderbouillonblokje
- zout
- zwarte peper
- 0,5 theelepel harissa
- donkere roux van maizena voor de saus te binden
- 75 centiliter rode wijn (Cabernet sauvignon pinotage) verkrijgbaar in 3 liter vat bij Aldi
- boter
- olijfolie
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Stoofvlees met rode wijn
- Allergieen informatie