Allergie informatie: Wildpannetje met paddenstoelen en pasta
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo wildpoulet (bijv. zwijn of hert)
- 2 grote uien
- 3 eetlepels boter
- zout
- peper
- 350 milliliter witte wijn
- 1 eetlepel mosterd
- geraspte schil van 1 sinaasappel (Biologisch)
- geraspte schil en sap van 1 citroen (biologisch)
- 3 eetlepels cranberrycompote
- tabasco
- 400 gram pasta
- 250 milliliter slagroom
- 400 gram paddenstoelenmelange
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Wildpannetje met paddenstoelen en pasta
- Allergieen informatie