Allergie informatie: Spaanse borrelballetjes
Terug naar het receptIngrediënten
- Een heerlijk hapje voor ieder borreltje. . !!!
- Ook als tappas te gebruiken.
- 125 gram chorizo worst of salami
- 1 groene spaanse peper
- 1 ui gesneden
- 2 eetlepels paprikapoeder edelsuss
- 2 eieren
- 500 gram rundergehakt
- 2 vleestomaten
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 4 eetlepels cognac of vieux
- peper
- zout
- 2 teentjes knoflook
- mespuntje sambal
- wat room
Meer Recepten
- Meloensalade met bite
Met galiameloen, spek en spaanse peper uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Salades - azuro - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr - Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Kalfsvleesreepjes met mango en basilicum
Met kalfsvlees, mango en basilicum uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Tapas
- Spaanse borrelballetjes
- Allergieen informatie