Allergie informatie: Gebakken nijlbaars met groente-ratatouille en aardappelpuree
Terug naar het receptIngrediënten
- 700 gram aardappelen
- 800 gram nijlbaars
- 1 kuipje Boursin cuisine knoflook & fijne kruiden
- 1 courgette
- 4 tomaten
- 1 ui
- 1 eetlepel oregano
- bloem
- 0,75 theelepel peper
- 0,5 theelepel zout
- 3 eetlepel olie om in te bakken
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro