Allergie informatie: Gebakken St. Jakobsschelpen met kool en gerookte zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 12 grote St. Jakobsschelpen, uit de schelp gehaald, schoongemaakt en bijgesneden
- de helft van een kleine savooienkool
- 100 gram gerookte zalm
- olie om in te bakken
- 2-3 eetlepels water
- 1 klontje boter
- zout
- versgemalen zwarte peper
- 3-4 eetlepels mosterddressing
- voor 3 deciliter mosterdressing:
- 1,5 eetlepels dijonmosterd
- 2 eetlepels witte-wijnazijn
- 8 eetlepels walnotenolie
- 8 eetlepels arachideolie
- zout
- versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens