Allergie informatie: Knapperige zoetzure visstukjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram koolvis
- 3 eetlepels sojasaus
- ca. 30 gram gember
- 1 teentje knoflook
- 1 ui
- 2 rode paprika's
- 1 blikje ananasschijven (236 milliliter)
- 6-7 eetlepels aardappelzetmeel
- 3 eetlepels rijstewijnazijn of wittewijnazijn
- 2 eetlepels suiker
- zout
- 3 eetlepels tomatenketchup
- 1 theelepel worcestersaus
- 1 ei
- ca. 1 liter olie om in te frituren
- 2 eetlepels olie
Meer Recepten
- Bebek Pandang (zoetzure eend)
Met eend, limoensap en tomaten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Kip in zoetzure saus
Met basmatirijst, kipfilet en perziken uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - Donn - Kibbeling in zoetzure saus met rijst
Met kibbeling, paprikas en rijst uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - breemer - Lekkerbekjes met zoetzure saus
Met lekkerbekjes, rode paprika en sjalotjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lucyvader - Kipspareribs met zoetzure saus
Met kipspareribs, honing en tomatenketchup uit Nederland
3 porties - 25 minuten
Gevogelte - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Knapperige zoetzure visstukjes
- Allergieen informatie