Allergie informatie: Terrine van gestoomde makreel en zeekraal
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 gestoomde makreel
- 2 hardgekookte eidooiers
- 75 gram zachte roomboter
- 125 gram verse roomkaas met knoflook en kruiden
- geraspte schil van 0,5 citroen
- 2 eetlepels citroensap
- 2 eetlepels Pernod
- 4 eetlepels droge witte Vermouth
- 2 eetlepels oranje foreleitjes (potje)
- 75 gram zeekraal
- 0,5 rood pepertje zonder zaadjes
- ca 100 gram verse wilde spinazie
- zout
- witte peper
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Terrine van gestoomde makreel en zeekraal
- Allergieen informatie