Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis in botersaus met stamppot recept
Vis in botersaus met stamppot recept

Vis in botersaus met stamppot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de uien en wortels en snij de paprika en andere groente in stukjes.
Kook de wortelen in de bouillon.
Doe ondertussen water koken voor de vis met de visbouillonblokjes als de groente al een beetje gaar is. Kook de vis net gaar haal het uit de pan en voeg dan de roomboter en het bloem erbij. Goed roeren zodat er geen klonten ontstaan. Voeg dan de vis weer toe en laat dat 5 minuten zachtjes koken.
Giet de kookvocht van de groente apart af in een maatbeker, dit is voor de puree. Volg aanwijzingen van het pakje. Voeg de groente toe en hutsel het door elkaar. Vind je de botersaus te flauw, voeg dan naar smaak de peper en zout extra toe en smullen maar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vis in botersaus met stamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven