Allergie informatie: Zarzuela
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 lepels olijfolie
- 2 grote, fijngehakte ui
- enkele draadjes saffraan
- 1 bol fijngehakte knoflook
- 1,5 lepel verse tijm
- 2 laurier bladeren
- 2 rode paprika’s, ontpit
- 2 groene pepers, ontpit
- 800 gram tomaten in blik, in blokjes
- 2 koffielepeltje zachte paprikapoeder
- 500 milliliter visbouillon
- 140 gram geroosterde amandelen
- zout
- peper
- 16 grote mosselen (mejillones)
- 16 kleine mosselen (almejas)
- 600 gram heek en zeeduivel (merluz y rape)
- 16 grote garnalen
Meer Recepten
- Zarzuela
Met heek, kabeljauw en tarbot uit Spanje
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - carlotta - Zarzuela
Met zalmfilet, zeevruchten en cayennepeper uit Spanje
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - dvi
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zarzuela
- Allergieen informatie