Allergie informatie: Boeuf bourguignon
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram magere runderlappen
- 3 eetlepel vloeibare margarine
- 100 gram magere spekblokjes
- 1 grof gesneden ui
- zout
- peper
- 1 eetlepel bloem
- 1 mespuntje tijm
- 1 laurierblad
- 1 eetlepel fijngehakte peterselie
- 1 teentje geperste knoflook
- 70 milliliter rundvleesbouillon
- 30 milliliter rode wijn
- 100 gram champignons
- 300 gram gekookte groenten naar keuze
- 300 gram gekookte aardappelen
Meer Recepten
- Boeuf Bourguignon a la minute
Met biefstuk, spek en rode wijn uit Frankrijk
2 porties - 20 minuten
Kerst - sacha - Cote de boeuf Wellington
Met fijne rib, mosterdpoeder en grof zeezout uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Vlees - fverbist - Boeuf bourguignon
Met rundvlees, winterpeen en gerookt spek uit Frankrijk
4 porties - 6 uur en 30 minuten
Vlees - meeuw405 - Boeuf bourguignon
Met riblappen, ontbijtspek en rode wijn uit Frankrijk
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - Muck - Boeuf bourgignon
Met rundvlees, rode wijn en champignons uit Frankrijk
4 porties - 2 uur en 40 minuten
Stoofschotels - estherdanielle
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Boeuf bourguignon
- Allergieen informatie