Allergie informatie: Casselerrib met zoete aardappels
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram zoete aardappels
- 750 gram grote aardappels
- 3 grote uien
- 3-4 eetlepels olie
- grof zeezout en peper
- 1,2 kilo casselerrib
- 3 eetlepels barbecuesaus
- evt. 2 eetlepels whiskey
- 2 eetlepels bruine suiker
- 1 theelepel gedroogde marjolein
- cayennepeper
- takjes marjolein voor garnering
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Casselerrib met zoete aardappels
- Allergieen informatie