Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cassoulet van witte bonen en rundvlees (Loubia bil lahma) recept
Cassoulet van witte bonen en rundvlees (Loubia bil lahma) recept

Cassoulet van witte bonen en rundvlees (Loubia bil lahma)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de uien en de knoflook. Ontvel de tomaten en snijd in stukjes. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak hierin het vlees rondom bruin. Voeg de ui toe en bak mee. Schep de kruiden door het vlees en vervolgens de tomatenblokjes. Kort meebakken en afblussen met de bouillon. Voeg de geweekte en uitgelekte (vocht opvangen) bonen toe. Kijk of er voldoende vocht in de pan is. Voeg anders nog wat weekwater van de bonen toe. Kook 1,5 2 uur in de gesloten pan. De bonen moeten splitsen, wanneer je ze zonder geweld tusssen duim en wijsvinger wrijft. Schep als alles gaar is met de schuimspaan de bonen en het vlees in een schaal en doe de tomatenpuree erdoor, nog even goed roeren. Doe het vocht in een ander schaaltje. Geef er een salade en Turks brood bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cassoulet van witte bonen en rundvlees (loubia bil lahma) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven