Allergie informatie: Entrecôte Café de Paris
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 sjalotten
- 50 gram kleine champignons
- 1/2 bol knoflook
- 75 gram boter
- 4 ansjovisfilets
- plukje kervel
- plukje dragon
- plukje peterselie
- 2 basilicumblaadjes
- 1 theelepel citroensap
- peper & zout
- worcestersaus
- 4 entrecôtes
- 2 eetlepels witte wijn
- 2,5 deciliter kalfsfond of vleesfond
- 2 eetlepels room
Meer Recepten
- Coco Marakesh
Met cafe marakesh amaretto, kokosmelk en ijsschaafsel uit Italie
1 portie - 5 minuten
Cocktails - sacha - Entrecote met ratatouille
Met entrecote, courgette en paprika uit Frankrijk
4 porties - 45 minuten
Vlees - bettyvandijk - Entrecôte-skywe met neutvulsel
Met entrecote, pecannoten, okernoten uit Zuid-afrika
4 porties - 40 minuten
BBQ - lekker_koken - Entrecôte met tomaten-paprikasalsa
Met entrecotes, geroosterde paprika en tapenade van zongedroogde tomaten uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vlees - bettyvandijk - Geroosterd rundvlees met salsa
Met entrecote, paprika en tomaat uit Nederland
8 porties - 20 minuten
Vlees - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Entrecôte café de paris
- Allergieen informatie