Allergie informatie: Gegratineerde varkensfilets met perziken
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 perziken
- 6 takjes tijm
- 1 ui
- 1 eetlepel boter
- 200 gram rijst
- 4 plakken jong belegen kaas
- 8 theelepels mangochutney
- zout
- peper
- 600 gram varkensfilet
- 3-4 eetlepels blanke amandelen
- 2 eetlepels olie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gegratineerde varkensfilets met perziken
- Allergieen informatie