Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde katenvlinders recept
Gevulde katenvlinders recept

Gevulde katenvlinders


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de 4 hamlapjes open en verdeel de knoflook over het midden van de lapjes. Leg er de paprikareepjes en het takje koriander op. Bestrooi met wat peper en zout. Rol de lapjes op en omhul ze met het katenspek. Houd het katenspek op zijn plaats door er keukentouw omheen te binden. De wijze waarop het touw om de vlinders wordt gebonden is kruislings. Verhit de olijfolie in een pan en bak de vlinders in ca 15 tot 20 minuten rondom bruin en gaar. Garneer evt af met een extra takje koriander. Weetje: Katenvlinders worden zo genoemd door de manier waarop het touw eromheen gebonden wordt en de vorm die daardoor ontstaat. Het is een vorm die lijkt op een....Vlinder!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde katenvlinders recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven