Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hongaarse Riblappen recept
Hongaarse Riblappen recept

Hongaarse Riblappen


Ingrediënten


Bereidingswijze


De paprika in reepjes snijden en de uien in ringen. Olie samen met de boter in braadpan verhitten tot het schuim weg trekt, de riblappen rondom bruin bakken. De paprika, uien en zilveruitjes even mee laten bakken. Dan de verwarmde bouillon erbij schenken en de paprikapoeder toevoegen. Op smaak maken met peper en zout en 3 uur laten sudderen. Op het laatst even binden met aardappelmeel of bloem waar een glad papje van is gemaakt. Serveren met gekookte krieltjes en sperzieboontjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hongaarse riblappen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven