Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hongaarse rundergoulash recept
Hongaarse rundergoulash recept

Hongaarse rundergoulash


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de ui.
Snijd de paprika's, de tomaten en de salami in gelijke stukjes.
Bestrooi het vlees met zout en bloem.
Verwarm de olie in een braadpan en bak de salami op een laag vuur uit. Schep het hacheevlees erdoor en bak het in 5 minuten bruin.
Bak de ui 2 minuten mee.
Schep het paprikapoeder, het karwijzaad, de paprika en de tomaat erdoor en schenk de warme bouillon er langs de rand van de pan bij.
Breng het aan de kook en stoof de goulash in ongeveer 2 uur op een laag vuur zachtjes gaar

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hongaarse rundergoulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven