Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rendang Padang (zoet rundvlees) recept
Rendang Padang (zoet rundvlees) recept

Rendang Padang (zoet rundvlees)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd het vlees in plakjes van 4 x 4 cm.
Maak alle ingrediŽnten schoon of schil en snijd alles fijn.
Maak van alles behalve de laatste 6 ingrediŽnten een fijne pasta.
Rasp de 1/2 kokosnoot en trek hier eerst met 1 kopje water santen uit en daarna een lichtere met 2 kopjes water.
Rasp de 1/4 kokosnoot en rooster dit goudbruin.
Maak fijn in vijzel.
Fruit de kruidenpasta goudbruin en voeg de gekneusde sereh toe met de daun jeruk.
Roer het vlees, kaneel en zout naar smaak er doorheen.
Voeg 1 kopje van de dunne santen te en laten sudderen.
Indien nodig het 2e kopje dunnen santen toevoegen als het vlees nog niet zacht is.
Blijven roeren tot het vocht weg is.
Voeg dan de dikke santen en geroosterde kokos toe.
Haal de kaneel eruit en gaar laten stoven tot het vocht weer is verdampt en het vlees op de olie drijft.

Allergenen Informatie

Voor dit rendang padang (zoet rundvlees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven