Allergie informatie: Rib-eye met gepofte sjalotjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 10 sjalotjes
- 2 deciliter rode wijn
- 2 deciliter vleesfond
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels (olijf)olie
- 1 theelepel zout
- 2 theelepels peper
- 1 eetlepel suiker
- 40 gram boter of margarine
- 4 rib-eye (á ca. 125 gram)
- 1 eierdooier
- 0,5 zakje waterkers (á 75 gram)
- ca. 50 centimeter aluminiumfolie
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rib-eye met gepofte sjalotjes
- Allergieen informatie